• Kenya Akreditif Danışmanlığı

    Kenya Akreditif Danışmanlık

    Etiyopya, Somali, Güney Sudan, Tanzanya ve Uganda ile kara sınırı bulunan Kenya bir doğu Afrika ülkesidir. 46 milyonun üzerinde bir nüfusa sahip olan ülkenin 2016 yılı toplam ithalatı yaklaşık 16.5 milyar dolar civarındadır.

    Akreditif Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Şti., Kenya'ya yapılan ihracatlarda başarı ile sunmuş olduğu akreditif danışmanlık hizmetlerinin haklı gururunu yaşamaktadır.

    Kenya'da bulunan Equity Bank Limited bankası tarafından açılmış olan 83.164,00 USD toplam tutarlı akreditif için firmamız tarafından sağlanan Kenya İhracat Akreditif Danışmanlığı, evrakların ilk ibrazda kabul edilmesiyle başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.

    Söz konusu akreditifin referans numarası OLCF000018515 olup, akreditif açılış tarihi ise 16.Kasım.2015'tür. İhracat gerçekleştiren firma İstanbul'da yer almaktadır.

    Akreditif, Almanya'da bulunan Commerzbank'ın gişelerinde kullanımda olacak şekilde açılmıştır. Türkiye'deki Burgan Bank akreditife ihbar bankası olarak yer almaktadır.

    Söz konusu akreditif altında yapılan çalışma, firmamız tarafından sağlanan ihracat akreditif danışmanlığı hizmetlerini kapsamakta olup, yapılan işlemler şu şekildedir:
    • Akreditif incelemesi sonucunda akreditifte bulunan riskli noktaların ortadan kaldırılması için düzeltme çalışması yapılmıştır.. 
    • Evrak ibraz sürecinde taslak belgeler hazırlanmıştır. 
    • Belgeler bankaya ibraz edilmeden önce son kontrolleri yapılmıştır. 
    • Belgelerin Türkiye'deki ihbar bankası konumunda olan Burgan Bankası'na ibrazından sonra belgelerin doğrudan teyit bankasına gönderilmesi sağlanmıştır.
    • Evrakların nihai ibrazının ardından, teyit bankasından vadeli ödeme kabul swift mesajı gelmiştir.
    • Burgan Bankası akreditifi iskonto etmiş ve ihracatçı firmaya vadeden önce ödemeyi gerçekleştirmiştir.
  • Bize Ulaşın

    Aşağıdaki iletişim detaylarımız üzerinden kolayca bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    OFİS ADRESİMİZ

    Mansuroğlu Mahallesi Dumlupınar Caddesi
    No:47 D:2 Bayraklı İzmir

    EMAIL

    ozgur@akreditif.biz.tr
    info@akreditif.biz.tr

    TELEFON

    0 232 344 0 973
    0 232 344 0 973

    SOSYAL MEDYA

    instagram/facebook
    @akreditifdanismanlik