• Abu Dabi Akreditif Danışmanlık

    Abu Dabi Akreditif Danışmanlık

    Abu Dabi, Birleşik Arap Emirlikleri içerisinde yer alan 7 emirlikten birisidir. Abu Dabi aynı zamanda Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti ve yönetim merkezi konumundadır.

    Dubai ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri'nin en bilinen 2 emirliğinden birisi olan Abu Dabi petrol ve doğalgaz zengini bir emirliktir.

    Akreditif Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Şti., Abu Dabi'ye yapılan ihracatlarda başarı ile sunmuş olduğu akreditif danışmanlık hizmetlerinin haklı gururunu yaşamaktadır.

    Abu Dabi'de bulunan First Gulf Bank bankası tarafından açılmış olan 629.294,60 USD toplam tutarlı akreditif için firmamız tarafından sağlanan Abu Dabi İhracat Akreditif Danışmanlığı, evrakların ilk ibrazda kabul edilmesiyle başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır.

    Söz konusu akreditifin referans numarası AHILC1501103 olup, akreditif açılış tarihi ise 25.Kasım.2015'tür. İhracat gerçekleştiren firma İstanbul'da yer almaktadır.

    Akreditif, Türkiye'de bulunan her hangi bir bankanın gişelerinde kullanımda olacak şekilde açılmıştır. Aynı zamanda Akbank akreditife ihbar bankası olarak yer almaktadır.

    Söz konusu akreditif altında yapılan çalışma, firmamız tarafından sağlanan ihracat akreditif danışmanlığı hizmetlerini kapsamakta olup, yapılan işlemler şu şekildedir:
    • Akreditif incelemesi sonucunda akreditifte her hangi riskli bir nokta tespit edilmemiştir. 
    • Evrak ibraz sürecinde taslak belgeler hazırlanmıştır. 
    • Belgeler bankaya ibraz edilmeden önce son kontrolleri yapılmıştır. 
    • Belgelerin Türkiye'deki ihbar bankası konumunda olan Akbank'a ibrazından sonra belgelerin doğrudan teyit bankasına gönderilmesi sağlanmıştır.
    • Evrakların nihai ibrazının ardından, ödeme amir bankasından tahsil edilmiştir.
  • Bize Ulaşın

    Aşağıdaki iletişim detaylarımız üzerinden kolayca bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    OFİS ADRESİMİZ

    Mansuroğlu Mahallesi Dumlupınar Caddesi
    No:47 D:2 Bayraklı İzmir

    EMAIL

    ozgur@akreditif.biz.tr
    info@akreditif.biz.tr

    TELEFON

    0 232 344 0 973
    0 232 344 0 973

    SOSYAL MEDYA

    instagram/facebook
    @akreditifdanismanlik